Доставка и плащане

EcoCode.bg се стреми към бързина и професионализъм при доставката на Вашите поръчки, затова ползваме услугите на куриерска фирма "СПИДИ" АД (Speedy).

Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. 

Предоставянето на актуален телефонен номер за връзка е задължително изискване на куриера. Доставки не се извършват в събота и неделя и на официални празници.

Поръчките може да се заплатят с Пощенски Паричен Превод (ППП), който се предава на куриера. Този метод се прилага, когато клиентът е избрал за начин на плащане – "Наложен платеж".

Всички разходи по доставката се изчисляват на база тарифния калкулатор на куриера.

Изпращането и заплащането на стоките с ППП освобождава търговеца от задължението да издава фискален касов бон съгласно чл. 3, ал. 1 от Наредба № Н-18 за регистриране и отчитане чрез фискални устройства на продажбите в търговските обекти, изискванията към софтуерите за управлението им и изисквания към лицата, които извършват продажби чрез електронен магазин. Разписката, която получавате от куриера замества фискалния касов бон на търговеца и служи като гаранция.

 

Стойността на поръчката може да бъде заплатена и предварително с банков превод по сметка на EcoCode.bg, която е:

Банка: "АЛИАНЦ БАНК БЪЛГАРИЯ" АД

IBAN BG53BUIN95611000645832

BIC BUINBGSF

Получател: "ЕкоКод" ЕООД

Когато е избран метод на плащане "банков превод" срокът за доставка започва да тече от получаване на сумата по банковата сметка на EcoCode.bg

 

Срок на доставка

Срокът на доставка за всички налични стоки е до 3 работни дни.

Срокът на доставка за стоки, които не са налични се уточнява допълнително между страните преди потвърждаване на поръчката, но не повече от 30 работни дни от сключването на договора.

 

Цени за доставкa:

Според тарифния калкулатор на "СПИДИ" АД (Speedy) и се предоставят на купувача преди да бъде сключен договора.

В цените на куриера е възможно да не бъде включена  "такса наложен платеж", която е процент от стойността и е за сметка на купувача /също според тарифата на куриера/. Когато плащането е направено  по банков път подобна такса не се събира.

 

 

 

Начин на доставка:

– До Вашия адрес – необходимо е да посочите адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. Доставките се извършват от понеделник до петък.

– До  офис на "СПИДИ" АД (Speedy), при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Необходимо е да попълните най-близкия до Вас адрес на офис на Спиди, от който желаете да си получите пратката.

 

В случай, че за забавянето  се дължи на неточно посочени данни за доставка от клиента, EcoCode.bg не носи отговорност за забава.

 

); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();