Доставка и плащане

EcoCode.bg се стреми към бързина и професионализъм при доставката на Вашите поръчки, затова ползваме услугите на куриерска фирма "СПИДИ" АД (Speedy). Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. 

Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. Доставки не се извършват в събота и неделя и на официални празници.

Поръчките могат да бъдат заплатени с наложен платеж (пощенски паричен превод) – заплаща се на куриера. След като клиента е направил своя избор, въвел е адрес за получаване, избира начин на плащане – Наложен платеж  

 

Всички разходи по доставката, отбелязани в цената на поръчката са изчислени на база тарифния калкулатор на куриера и e възможно да не е начислена комисионата за наложения платеж. Поради тази причина е възможна разлика в цената на обявената стойност на куриерската услуга.

Изпращането и заплащането на стоките с Пощенски Паричен Превод освобождава търговеца от задължението да издава фискален бон съгласно чл. 3, ал. 1 от Наредба № Н-18 за регистриране и отчитане чрез фискални устройства на продажбите в търговските обекти, изискванията към софтуерите за управлението им и изисквания към лицата, които извършват продажби чрез електронен магазин. Разписката, която получавате от куриера замества фискалния касов бон на търговеца и служи като гаранция.

Стойността на поръчката може да бъде заплатена и предварително по банков път по сметка на EcoCode.bg, която е:

Банка: Алианц Банк България АД,

BIC: BUINBGSF,

IBAN: BG53BUIN95611000645832,

Получател: "ЕкоКод" ЕООД, ЕИК 205891268.

Когато е избран този метод на плащане срокът за доставка започва да тече от получаване на сумата по банковата сметка на EcoCode.bg

 

Срок на доставка

Срокът на доставка за всички налични стоки е до 3 работни дни.

Срокът на доставка за стоки, които не са налични се уточнява допълнително между страните преди потвърждаване на поръчката, но не повече от 30 работни дни от сключването на договора.

 

Цени за доставкa:

Според тарифния калкулатор на "СПИДИ" АД (Speedy)

Цените се съобщават преди да бъде потвърдена поръчката

 

 

Начин на доставка:

– До Вашия адрес – необходимо е да посочите адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. Доставките се извършват от понеделник до петък.

– До  офис на "СПИДИ" АД (Speedy), при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Необходимо е да попълните адреса на офис на Спиди във Вашия град, от който желаете да си получите пратката.

 

Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента или форсмажорни обстоятелства.

 

); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();